Ezeket a filmeket érdemes megnézned a hétvégén a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket érdemes megnézned a hétvégén a tévében
Bár az online film és sorozatszolgáltatók már leszorítják a piacról a tévécsatornák programjait, mi mégis találtunk pár filmet, amiket érdemes lehet a tévében nézned a hétvégén.


James Bond - Skyfall

A James Bond filmeket talán még azok is kedvelik, akik alapvetően nem rajonganak az akciófilmekért. És természetesen nem csak a sármos Daniel Craig miatt. Tv2 csatornáján megtekintheted szombat este 22:25-kor a James Bond filmsorozat Skyfall című részét.

Aladdin

Ha az akció filmeket most annyira nem kívánjuk, akkor remek választás lehet egy klasszikus mese, film feldolgozása, amit akár kisgyerekekkel, családosan meg tudunk nézni. Az Aladdint szombat este 20:15-től nézheted a Cool csatornáján.

Rossz anyák

Nincs is jobb filmkategória a hét zárásra, mint a vígjáték. Az elmúlt idők egyik legszórakoztatóbb filmje kétségkívül a Rossz anyák lett. Vasárnap este 21:00-tól láthatod a Prime csatornáján.

Deadpool 1-2

Ha maradnál a vígjátékoknál, de kicsit az akció felé is hajlasz, akkor számodra a legjobb választás vasárnap estére, ha az HBO 2 csatornájára kapcsolsz és megtekinted 19:30-tól a Deadpool első részét, majd rögtön utána, 21:15-től kezdődik is a film folytatása. Mi biztosan nem hagynánk ki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!