Ismert filmek gyerekszínészei ma - ifaktor
Kémkölykök plakát

Gyerekkorunk kedvenc klasszikusainak színészei velünk együtt nőttek fel. Vannak, akik a reflektorfényben maradtak, vannak, akik elvonultak a nyilvánosság elől. Most elhoztunk nektek hat jól ismert filmet, amiben a gyerekszínészek már igencsak nem gyerekek.


Apafej

Az 1999-ben megjelent amerikai vígjáték főszereplői Adam Sandler és a Sprouse-ikrek. Kevesen tudják, hogy az ikerpár mindkét tagja szerepel a filmben. Színészi pályafutásukat Cole és Dylan is folytatták. Dylan Sprouse Palvin Barbival jár már 2018 óta.

Kémkölykök

Mindenki kedvenc kémcsaládjának gyermektagjai Carmen és Juni Cortez. A kisöcsit alakító Daryl Sabara boldog házasságban él az ismert énekesnővel Meghan Trainorral és már közös gyermekük is született. Filmbeli nővére Alexa Vega pedig három gyermek édesanyja.

Éhezők viadala

Ki ne emlékezne az Éhezők viadala első részének ikonikus jelenetére, amikor Katniss jelentkezik kishúga helyett a játékra. Filmbeli kishúgát alakító Willow Shields már 21 éves. Legutoljára a 2020-as A jeges élet című Netflix sorozatba láthattuk.

Narnia Krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A Narnia fimsorozat Lucyjét alakító Georgie Henley már 26 éves. Színészi munkásságát egy ideje szünetelteti és a nyilvánosságtól visszavonulva él szüleivel és két nővérével.

Igazából szerelem 

A listánkon következő film esetében két színészt is meg kell említenünk. Egyikőjük a ma már egész világon ismert Meghan Markle, aki 2018-ban ment feleségül Harry herceghez. A másik színész pedig a filmben alakította szerelmét, Thomas Brodie-Sangster. A férfi azóta is számos nagyfilmben kapott szerepet, mint például Az útvesztő, A vezércsel, de még a Trónok harcában is láthatjuk.

Jurassic park

Listánk utolsó helyén pedig a mindenki által ismert Jurassic Park franchise gyerekszínészei vannak. A filmben John Hammond unokáit alakítja Ariana Richard és Joseph Mazzello. A színésznő már 42, a színész pedig 38 éves. Nagy sikerű filmekben főszerepet idáig még nem kaptak, a Jurassic Park hozta népszerűséget egyik szerepük sem tudta megugrani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!