Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében
Bár az online film és sorozatszolgáltatók már leszorítják a piacról a tévécsatornák programjait, mi mégis találtunk pár filmet, amiket érdemes lehet a tévében nézned a hétvégén.


Az oroszlánkirály

A nagysikerű rajzfilm, Az oroszlánkirály animációs film verziója 2019-ben debütált a mozikban. Tökéletes hétvégi film a családdal és most szombaton este 20:25-től láthatod a COOL-on.

Mielőtt megismertelek

Ha a családi film helyett egy klasszikus, romantikus filmre vágynánk ma este, akkor mindenképp a Super Tv2 csatornáját ajánlom, ugyanis este 16:30-tól minden idők egyik legromantikusabb filmét, a Mielőtt megismertelek-et adják.

Női szervek

Hogyan lehetne jobban zárni a hetet, mint egy nagyszerű vígjátékkal, amiben Sandra Bullock és Melissa McCarthy olyan fergeteges párost alakítva szórakoztatnak minket másfél órán át, hogy bűn lenne kihagyni. Vasárnap este a Prime csatornáján láthatod a Női szerveket 21:00-tól.

Macska-jaj

Ha szórakoztatás, akkor Macska-jaj. A jugoszláv filmet Emir Kusturica rendezte 1998-ban és mai napig időálló. A vígjátékot vasárnap este a Tv2 csatornáján láthatod 22:45-től.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!