Ezeket a filmeket nézd meg a hétvégén a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket nézd meg a hétvégén a tévében
person holding gray remote control
Photo by Jonas Leupe on Unsplash

Ezeket a filmeket nézd meg a hétvégén a tévében

Bár az online film és sorozatszolgáltatók már leszorítják a piacról a tévécsatornák programjait, mi mégis találtunk pár filmet, amiket érdemes lehet a tévében nézned a hétvégén.


Bosszúállók

Ha szereted a szuperhősös filmeket, akkor neked mindenképp a Bosszúállókat ajánljuk a hétvégére. A filmben olyan fantasztikus színészek játszanak, mint: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson és Mark Ruffalo. A Bosszúállókat ma este láthatod az RTL Klub csatornáján, este 21:05-kor.

Minden kút Rómába vezet

A téli sivár napokon remek feltöltődést nyújthat a Minden kút Romába vezet című film. Könnyed, romantikus és nem mellesleg a gyönyörű Romában játszódik. Főszerepben: Kristen Bell és Josh Duhamel. Ezt a filmet ma este láthatod a Tv2 csatornáján, este 20:00-tól.

Bohém rapszódia

Ha még nem láttad a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó történetét megfilmesítve, akkor mindenképp kapcsolj vasárnap a Tv2-re. Freddie Mercuryt a fantasztikus Rami Malek személyesíti meg. A Bohém rapszódiát vasárnap este láthatod a Tv2 csatornáján, este 22:30-tól.

Mátrix

Ha a sci-fi filmek megszállottja vagy, de még nem láttad a Mátrixot, akkor mindenképp meg kell nézned vasárnap az RTL csatornáján. A főszereplő Neót Keanu Reeves zseniálisan alakítja. Ezt a filmet vasárnap este láthatod az RTL Klub csatornáján, este 22:50-től.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!