Koszorúslányok - Super Tv2 19:00 - ifaktor
Filmek, amiket a TV-ben nézhetsz ma este
person holding gray remote control
Photo by Jonas Leupe on Unsplash

Filmek, amiket a TV-ben nézhetsz ma este

Bár a Netflix számtalan sorozatot és filmet tartogathat még számunkra, néha úgy érezhetjük, hogy már szinte mindent láttunk az amerikai médiaszolgáltatótól. Így összegyűjtöttünk néhány filmet, amiket ma nézhetsz a tévében.


Kavarás - RTL 2 18:40

Adam Sandler és Drew Barrymore fantasztikus alakításának köszönhetően egy könnyed, romantikus-vígjátékot láthatunk ma este az RTL 2 csatornáján. A Kavarás című filmben a két főszereplő az első randi után rájön, hogy a randipartnere szinte mindegyik tulajdonsága bosszantja őt. Azonban a sors úgy hozza, hogy kénytelenek mégis egy közös nyaralásra indulni.

Koszorúslányok - Super Tv2 19:00

Csajok, figyelem! Ha egy ,,ottalvós" bulit tartotok, akkor ez a film lehet a tökéletes választás. Vicces, kedves és nagyon csajos. Ha egy nagyot akartok nevetni, akkor mindenképp ezt a filmet ajánljuk, arról nem is beszélve, hogy Melissa McCarthy ebben is hatalmasat alakít.

Büszkeség és balítélet - HBO 20:00

A Büszkeség és balítélet egy klasszikus romantikus film, amit mindenkinek látnia kell egyszer az életében. Jane Austen nagysikerű regénye alapján készült a film, a főszereplőt pedig Keira Knightley alakítja. Hát kell ennél több?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!