Marvel:  filmtörténelem legtöbb sztárja szerepel egy filmben - ifaktor
Doctor Strange.
A legújabb Pókember filmben mindenkit lenyűgözött, hogy a Marvel és a Sony hatalmasat húzva visszahozta a korábbi két pókembert, Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot. A Marvel most a filmtörténelem legnagyobb sztárparádéjával kecsegtet, méghozzá a Doctor Strange: Az őrület multiverzumában című filmjében.


Kiszivároghatott a film teljes stáblistája, amely alapján okkal feltételezhetjük, hogy ilyen sztárparádét talán még nem is láthattunk egy szuperhősfilmnél sem – írja a Mafab.

A három pókember (Maguire, Garfield, Holland) mellett, Tom Cruise vasemberként, Leonardo di Caprio pedig egy negyedik pókemberként jelenhet meg a filmvásznon. De mellettük is olyan sztárok kaphatnak szerepet, mint Henry Cavill, Ben Stiller, Hugh Jackman, Ben Affleck, Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy és még sokan mások.

Mafab

A Doctor Strange második részében mindenféle univerzumba fogunk ellátogatni, vagyis lehetséges, hogy csak egy rövid cameóról van szó a legtöbb színész esetében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!