Kiakadt fitneszmodel: „Nem ölelhetem át bikiniben a fiamat?” - ifaktor
Sophie Guidolin fitneszmodell és kamasz fia.
A 32 éves, ausztrál fitneszmodellre, Sophie Guidolinra nagyon kiakadtak a kommentelők, amiért bikiniben ölelte át kamasz fiát és ezt meg is osztotta a közösségi médiában.


Sophie a 15 éves fia születésnapjának alkalmából osztotta meg az ominózus fotót, amelyre sok kritika érkezett a kommentelők részéről, hogy túlszexualizált a viszonyuk.

„Soha nem mutogatnám a s**gemet így a fiam előtt”

– jegyezte meg például az egyik kommentelő.

Az édesanya a sok negatív komment miatt kénytelen volt utólagosan átszerkeszteni a posztot, leszedte a beszólogató kommenteket, és odaírta a kép mellé:

“Az ausztrál tengerparton lakunk. Amikor Kai felébredt, épp a medencében voltam, bikiniben, ahogy általában a nap nagy részében, ha otthon vagyok. Szerettem volna egy gyors fotót a fiammal, mert épp egész napos biciklitúrára készült, csak pár percünk volt. Eszembe se jutott, hogy átöltözzek, igen, bikiniben öleltem át, pont azért, mert SEMMI szexualizált nincs a kapcsolatunkban. Aki ezt belelátja, és nemcsak egy anyukát lát a fiával, az szerintem nézzen jó mélyen magába, mert talán vele van a baj”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!