Floyd Mayweather ismét talált valamit ami miatt visszatérhet - ifaktor
Floyd Mayweather egy hotel előtt áll

Nem akárhol, egy Dubaiban található épület helikopter leszállóján készül ringbe lépni a 45 éves világbajnok, Floyd Mayweather.


Floyd Mayweather egyelőre nem érzi, hogy csorba esne a becsületén azzal, hogy vissza-vissza téreget bokszolgatni a visszavonulását követően. Most egy olyan mérkőzést ajánlottak fel neki, amire nem igazán mondhatott nemet, legalábbis az anyai részét tekintve.

A 45 éves Mayweather, május 14-én fog összecsapni egy Don Moore nevű bokszolóval. Moore 18 győzelemmel, 0 vereséggel áll profi karrierjének csúcsán, amiből tizenkettőt kiütéssel szerzett meg. A mérkőzésre Dubai egyik épületének helikopterleszállóján kerül sor, és a „The Global Titans Fight Series” címet kapta az esemény. Ugyanakkor nem csak Mayweather az, aki visszatér.

A 46 éves MMA-legenda, Anderson Silva is ringbe száll, a brazil sztár, Bruno Machado ellen. Az esemény hivatalos közleménye szerint, a Burj Al Arab Hotelben kerül megrendezésre, minden idők legnagyobb legendáinak mérkőzéseire, ami az Arab Emírségek TOP hoteljei közé tartozik.

Floydnak pedig nem ez az első visszatérése visszavonulása óta, hiszen 2021. június 6-án megmérkőzött a YouTuberből lett profi bokszolóval, Logan Paullal is. A mérkőzés végén nem hirdettek győztest.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!