Fluor Tomi: „A Fideszben sem csak sátáni alakok vannak…” - ifaktor
Wellhello Fluor Diaz

Egy podcast interjúban beszélgetett Linczényi Márkó Fluor Tomival, ahol arról is kérdezték, mit gondol a politikáról.


Fluor Tomi igenis szereti a színpadot és a rivaldafényt. A felkapott témák mellett, azonban most egy kicsit mélyebbre hatóan is beszélgetett vele Linczényi Márkó, a Márkó és Barna Sikídeg c. podcastben. Az énekes elmondása alapján, nem igazán szeret a politikában állást foglalni, habár mindenki azt gondolja róla, hogy kormányellenes.

Tomi elmondta, hogy az ilyen kényes témákat szereti(k) úgy megfogalmazni, hogy annak vicces töltete legyen. Mindemellett soha nem alkottak véleményt zenében úgy, ahogy Krúbi teszi és szeretnének megmaradni, ilyen téren. A legújabb számuk Diazzal, a NEMSZÁMÍTAPÉNZ is hasonló vicces módon megközelített tükör.

"Nem Krúbi-szinten megyünk bele a dolgokba. Neveket se mondunk. Lehet tudni, de velem kapcsolatban szeretik azt gondolni, hogy én ellenzéki vagyok és kormányellenes, de én igazából faszságellenes vagyok, ez bármelyik pártra rávetíthető. A Fideszben sem csak sátáni alakok vannak, ismerek tök jó fej polgármestereket. Az ellenzékben is van csomó olyan arc, akikre azt mondom, úristen, menj már innen."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!