Fluor Tomi egy nagy visszatérést jelentett be - ifaktor
Diaz és Fluor a Wellhello frontemberei.
A Wellhello frontembere, Fluor Tomi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerepelnek az Anyám tyúkja új videoklipjében, de egye ennél érdekesebb bejelentéssel is szolgált.

Az Álarcos énekes nyomozója a Wellhello 10 éves évfordulóját is megemlítve írta le, hogy kijött az Anyám tyúkja, amely keretbe foglalja az együttes egy évtizedes működését.

Emellett, ami a rajongóknak talán még nagyobb hír, hogy Fluor azt is bejelentette, ismét lesz Red Bull Pilvaker – ráadásul egy minden eddiginél nagyobb show-t ígérnek.

„Szóval ma kijött a legújabb klip, az “Anyám tyúkja”, amivel kezdődött és amivel záródik ez a tíz év! De a legnagyobb hír, hogy IGEEEEEEN, IDÉN VÉGRE MEGINT LESZ RED BULL PILVAKER egy minden eddiginél nagyobb műsorral”

– írta Fluor az Instagram-oldalán.

RED BULL PILVAKER 2022 - Anyám tyúkja

Amikor a Red Bull Pilvaker először színpadra került, a legfőbb motivációjuk az volt, hogy közelebb hozzák a mai „szóforradalmárokat” a ’48-as költőkhöz, ami sikerült is, mivel a rendezvény az évek alatt már úgy kinőtte magát, hogy a Papp László Budapest Sportarénát is megtölti. 2020-ban és 2021-ben a pandémia miatt elmaradt a Pilvaker, de idén visszatér a színpadra a hazai zenei élet krémje.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!