Így szabadulj meg az ünnepek alatt felszedett pluszkilóktól - ifaktor
Kiss Virág edzés közben
Nagyon motiváltan kezdte meg a hetet Kiss Virág
Instagram/@viragakiss

Így szabadulj meg az ünnepek alatt felszedett pluszkilóktól

Kiss Virág osztja meg tippjeit, azok számára, akik bizony felszedtek pár kilót a karácsony alkalmával. A sportoló megmutatja milyen edzést lehetséges otthon is elvégezni a sikeres fogyás érdekében.


Kiss Virág a Reggeli műsorában mesélt arról, hogyan lehet megszabadulni az ünnepek alatt felszedett pluszkilóktól. Maga a sportoló is elárulta, hogy a karácsonyi időszakban ő sem figyel igazán oda az étkezésre.

Virág szerint az egyik legfontosabb dolog a diéta során, hogy ne gyorsan akarjuk leadni a kilókat, hanem szánjunk rá megfelelő időt, mert csak úgy lehet egészséges a fogyókúra. Továbbá a sport mellett elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás is.

Virág saját applikációjával segíti, azokat, akiknek nincsen lehetőségük edzőterembe járni, így az otthon edzés mellett döntöttek. Továbbá heti egyszer pedig élő videó formájában tart edzést az online térben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!