Forbes: ők a legértékesebb magyar celebek idén​ - ifaktor
Majka.
A Forbes kilencedik alkalommal rangsorolta a legnépszerűbb hazai hírességeket.

Hála az új módszertannak rengeteg változást, előzést láthatunk a legfrissebb listán. Egy évvel ezelőtt Sebestyén Balázs került az első helyre, akit ezúttal Majka előzött meg. Az ózdi rapper az ötödik helyről lépett négyet előre. Rúzsa Magdi hasonlóan nagyot, 6 helyet szökkent előre, az énekesnő idén először került fel a dobogóra. Rúzsa Magdi hasonlóan nagyot, 6 helyet szökkent előre, az énekesnő idén először került fel a dobogóra.

A dobogón túl D. Tóth Kriszta és Schobert Norbi visszatért a Top 20-ba, új szereplőként pedig Szabó Zsófi és Rácz Jenő került fel a listára. A TV2 sztárműsorvezetője, Tilla viszont a tavalyi 6. helyről a 17. pozícióba zuhant.

Influenszerek, hol vagytok?

Emberközelibb, személyreszólóbb és sokszor meggyőzőbb hirdetésekkel-együttműködésekkel kecsegtethet egy-egy influenszer a vállalati marketingesek számára. Énmárkájuk rohamosan felértékelődik a celebekével szemben, amit a legjobban talán az mutat, hogy már a sztárok is ellesik lépéseiket, tudatosan építve online csatornáikat. Egyelőre a Forbes szerint nem lenne fair ugyanazon értékelések mentén őket is megmérettetni, ám ahogy írják: „az új játékszabály már készülőben…”.


Ne hagyd ki!