A népszerű gasztroblogger, Fördős Zé Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy mi a legfinomabb melegszendvicsének a titka.
Az egyik legegyszerűbb, leghétköznapibb és mégis talán a legjobb reggeli, vagy vacsora ötlet a melegszendvics. Rengetegen imádják, elronthatatlan és isteni finom. Fördős Zé pedig elárulta, hogyan tudjuk még tökéletesebbé tenni.
A titok rém egyszerű: majonézzel kenjük be a melegszendvics kenyér alját és tetejét, majd úgy tegyük be sülni. Ezen kívül még egy tanácsot adott, méghozzá azt, hogy a kenyerek belső felét dijoni mustárral kenjük meg.
,,Melegszendvics💖Az egyik legjobb dolog, ami két szelet kenyérrel, egy kis sonkával, sajttal és parival történhet. Pro tipp1: az egyik szelet belső oldalára vékonyan kenjetek dijoni mustárt!
Pro tipp2: pirítás előtt a szenyát kenjétek meg kívülről majonézzel és úgy süssétek!☺️Ti hogy csináljátok? Miben sütitek? Ölelek mindenkit"
- írta bejegyzésében Zé.
Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!