Tiltólistás szavak a Fradi új vezetőedzőjénél - ifaktor
Fradi új vezetőedzője Csercseszov egy sálat tart a kezében

A következő évben edzőváltás lesz a Fradinál. A munkát pedig az orosz Sztanyiszlav Csercseszov veszi át, aki kész gatyába rázni Magyarország legmagasabban jegyzett csapatát.


A következő évben teljesen új edzői stábot kap a Fradi, ami pedig friss lendülettel és rendkívül kemény, orosz szigorral jár. Ezt nem csak Sztanyiszlav Csercseszov, de az orosz sajtó is hangoztatja. A tréner olyan eszközöket alkalmaz, amelyeket a magyar focisták számára nehéz lehet megszokni. Ilyen például a rettentően szigorú fegyelem mellett, a tiltott szavak listája.

Vannak bizonyos szavak, amiket az edző jelenlétében senki nem mondhat ki. Ez pedig azért van, mert nem lehetnek kifogások a játékosok részéről. Minden mérkőzést meg kell nyerni, nem számít, hogy kivel néznek éppen farkasszemet. A magyarok közül Várhidi Péter és Bozsik Péter is elmondta, hogy mit gondol ezekről az ideológiákról.

„Én nehezen tudtam ezeket elviselni játékosként, de más típusú embereknél beválhat. Nálam az eltérő módszerek működnek, de ettől még sikeres lehet ez a Fradinál.”

nyilatkozta Bozsik.

"Nem baj, ha a játékosok tartanak tőle... Ha van tekintélye, az pozitív hatással lehet az egész csapatra. Minden edzőnek van elképzelése, hogyan helyezzen nyomást a játékosaira. Csercseszov nincs könnyű helyzetben, mert többségében külföldiek alkotják a FTC keretét, sokszínű a csapat, így egyben tartani sem egyszerű."

tette hozzá Várhidi.

Az orosz tréner pedig ezen szavakat ha egyszer is meghallja valaki szájából, az számítson büntetésre.

probléma, rotáció, tartalékos, indokolt, házi kedvenc, tehetség, ha, utolsó, hiba, fáradtság, kísérlet. Ha pedig valaki azt kérdezi tőle: miért?, ő csak annyit válaszol: mert így döntöttem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!