Fresh Andit sokan csak betegsége miatt keresték - ifaktor
Fresh Andi és férje

Fresh Andi daganatos betegsége idején számtalan jó embert ismert meg, azonban nem kevés korábbi ismerősében csalódnia kellett az énekesnőnek.


Fresh Andi volt a vendége a Palikék Világa legutóbbi adásának. Az előadóművész nyíltan mesélt betegségéről, fiatal koráról, házasságáról, otthonáról és arról, hogy mennyire voltak vadak a 2000-es évek. Még Palik László is meglepődött Andi őszinteségén.

Fresh Andi kemény küzdelmet vívott a mellrákkal. Mára már jól van, minden eredménye jó és háromhavonta jár kontrollra. Azonban az az időszak számtalan dologra felhívta a figyelmét, főként a baráti és ismeretség körére. Ugyanis sok emberrel már nem tartja a kapcsolatot. Andi elárulta, hogy volt, olyan személy az életében, aki nyíltan megmondta neki, hogy csupán betegsége miatt hívta őt fel.

„Nagyon sok mindenkiben csalódtam, aki felhívott telefonon. Volt olyan, aki felhívott és konkrétan azt mondta, szegénykém, nagyon sajnállak, de tudd, ha ez nincs, akkor nem hívlak fel. És akkor nekem le kellett volna tennem a telefont, de nem tettem. Abban a pillanatban nem tudtam, hogy bontsam a vonalat és káromkodjak egyet, vagy belemenjek egy felületes beszélgetésbe, ami tudom, hogy itt bemegy és itt kijön. Utólag tudom, hogy le kellett volna tennem a telefont”

– árulta el Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!