Futás után eshetett össze Schobert Norbi: újabb részletek - ifaktor
Schobert Norbi a tegnapi nap folyamán esett össze otthonában, amelyet Rubint Réka közölt a közösségi oldalain a találgatások elkerülése végett.


A népszerű fitneszgurunak már korábban is voltak problémái a szívével, így vélhetően most is hasonló álhatott a háttérben.

A Bors megtudta, hogy Norbi a szokásos reggeli futását teljesítette, amikor hazaérve összeesett az otthonukban és Réka azonnal hívta a kórházat, majd nem sokkal később egy mentőhelikopter szállította el a beteget.

"Drága Alakreformosok!
Dràga Update követők!

Mivel a hír olyan, mint a futòtűz, ezèrt szeretnèm a talàlgotásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arròl , hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett.
Azonnal mentőt hívtunk, az àllapotát sikerült stabilizálni!
Kòrházba szállîtották , jobban van, Vele és mellette vagyok!
Kèrem a tisztelt sajtòt, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni , jelentkezni fogok.

Megértéseteket köszönöm!
Réka"

- írta Réka.

Könnyen megeshet, hogy a fitneszpápának a jövőben sokkal enyhébben kell majd edzenie, hiszen úgy tűnik, a szíve nem bírja a nagyobb megerőltetést már...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!