G-Eazyt letartóztatták, miután állítólag megütött egy férfit - ifaktor

A 32 éves rappert hétfő délután letartóztatták a New York-i Standard Hotel Boom Boom Room előtt történt péntek éjjel verekedés miatt, közölte a PEOPLE-lel a New York-i rendőrség.


G-Eazy-t testi sértéssel vádolták meg, jelenleg nincs őrizetben. G-Eazy képviselője nem reagált azonnal a PEOPLE megkeresésére.

A verekedés állítólag szeptember 10-én hajnali 1 óra körül történt a népszerű manhattani klubban.

A TMZ szerint a másik csoportból egy férfi azt állítja, hogy a "No Limit" rapper egyik társa egy üvegpalackkal fejbe vágta, aminek következtében kórházi kezelésre szorult. A férfi, akit G-Eazy állítólag megütött, visszautasította az orvosi ellátást - számolt be a TMZ.

Két nappal később G-Eazy részt vett a 2021-es MTV VMA-n Brooklynban. Negyedik stúdióalbuma, a These Things Happen Too szeptember 24-én jelenik meg.

Ez nem az első ilyen eset G-Eazy életében – 2018-ban egy éjszakai klubban történt verekedést követően testi sértésért, kábítószer birtoklásáért és letartóztatásnak való ellenállásért elítélték.

Ekkor a "Me, Myself & I" rappert két év próbaidőre ítélték, és arra kötelezték, hogy fizessen 80 000 koronát (kb. 9000 dollár) a bűneiért, valamint 6500 korona (kb. 810 dollár) kártérítést annak a biztonsági őrnek, akit a vád szerint bántalmazott, erősítette meg akkor egy bírósági forrás a PEOPLE-nek.

Tetteiért G-Eazy annak idején bocsánatot kért a bírósági megjelenés alkalmával.

"Nagyon sajnálom, és szeretnék bocsánatot kérni mindazért, amit tettem"

- mondta a rapper az Aftonbladet című svéd lap szerint, kifejtve, hogy az eset nem volt jellemző rá, és hogy ő nem egy erőszakos ember. A nightclub kidobójához fordulva, akinek bántalmazásáért elítélték, G-Eazy hozzátette:

"Nagyon rosszul érzem magam, és szívből bocsánatot kérek".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!