Survivor: „Emberileg egy nagy nulla vagy” - ifaktor
Németh Zsófia stílusát egyelőre nem tolerálják a saját törzsének tagjai. Tegnap egy hatalmas veszekedés is kitört Zsófi miatt a Survivorben.


A korábbi Love Island győztes lány már a legelején a törzs vezetőjévé szeretett volna válni társai szerint, azonban mindez nem igazán jött össze neki.

Helyette a törzs tagjai szerint inkább csak mindenbe beleköt és okoskodik a lány, éppen ezért később szembesítették mindezzel, de Zsófi nem várt módon reagált.

Ahelyett, hogy partner lett volna a beszélgetésben, végül ő is vagdalózni kezdett és hatalmas ordibálások közepette Tibi csitította le a kedélyeket.

A következő adás részletéből az is kiderült, hogy Zsófihoz nagyon durva szavakat vágott Gábor.

„Planktonok, bálnaürülék és hogy a fa**ba hívnak? Zsófi! Az meg ott van alatta. Ez a bajom nekem, hogy emberileg egy nagy nulla vagy!"

– esett túlzásokba Gábor, akire a nézők is kiakadtak a közösségi médiában.

A jelenet az alábbi videó legvégén tekinthető meg.

Survivor 5. évad 2. rész - RTL Most

www.rtlmost.hu

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!