Gal Gadot főgonoszként tűnik fel majd a filmvásznon - ifaktor
Gal Gadot
Gal Gadot nagy álma látszik valóra válni, ugyanis legújabb filmjében egy gonosz karakter bőrébe fog bújni, méghozzá egy gonosz királynőjébe.


A legújabb Hófehérke feldolgozásban Gal Gadot fogja alakítani a Gonosz királynőt. A színésznő rettentően izgatott közelgő szerepe végett és alig várja, hogy elkezdjék a forgatás. Régóta várta már ezt a pillanatot Gal, így mindent bele fog adni a szerepbe.

Instagram/ @gal_gadotInstagram/ @daynilianet

Hófehérke karakterét pedig Rachel Zegler kapta, a többi színész személyét azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Gal Gadot, olyan szerepet kapott, amire mindig is vágyott. Legutóbbi filmjében szintén egy rosszlány bőrébe bújt, de ezúttal úgy nyilatkozott végre egy igazán gonosz szereplőként jelenhet meg a filmvásznon. Korábbi filmjében, a Red Notice című vígjáték komédiában egy híres műkincs tolvajt alakít, ami már szokatlan szerep volt a színésznő eddigi munkáihoz képest, de ennek ellenére nagyon élvezte a forgatást és a közös munkát Ryan Reynoldsal és Dwayne Johnsonnal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!