Miután Galambos Dorina és Pély Barna elváltak, pizzáztak - ifaktor
Galambos Dorina és Pély Barna

Galambos Dorina élete közel sem szivárványos. Édesanyja elvesztése és Pély Barnával való válása rendkívüli módon megedzette az énekesnőt.


Galambos Dorinát talán a Megasztár című tehetségkutató versenyből ismerheti az ország. Az akkor fiatal lány a műsort követően, megtalálta szerelmét Pély Barnában, az akkori széria egyik zsűritagjában. Most egy interjúban mondta el, hogy mennyire kemény időszakon van túl, hiszen Barnával 15 év házasságot követően, már nem alkotnak egy párt.

„A bontóper előtt egy évig nem találkoztunk - ez biztosan hozzájárult ahhoz, hogy végül tényleg jó hangulatban, minden feszkótól mentesen váltunk el papíron is, majd a Moszkva téren pizzázva-borozgatva sztorizgattunk, hogy kivel mi történt. Nekem az elején jót tett a környezetváltozás, mert amikor szétmentünk elutaztam két hónapra Amerikába. Nem mondom, hogy nem pityeregtem néha, de volt időm gondolkozni és lezárni magamban az egészet. Kiegészítettük egymást, de megváltoztunk, már mást akartunk. Jobb külön-külön boldognak lenni, mint együtt az érezni, hogy ez már nem az igazi. Baráti maradt a kapcsolatunk, szoktunk beszélni."

-nyilatkozta Dorina.

Ezen felül pedig arra is kitért, hogy 17 éves korában, gyorsan veszítette el édesanyját. Szinte semmilyen iránytű nem volt a kezében, ami azt mondta volna neki, merre menjen, hogy tartsa egyben a családját.

„Közben az érettségire készültem, és pont egy héttel előtte szakadt el a cérna: akkor sírtam először, majdnem egy év után. Addig halmozódott bennem, aztán hirtelen kirobbant, délutántól estig zokogtam, igazán felszabadító volt, és aztán kitűnőre érettségiztem. Akkor sikerült elengednem, a húgom viszont évekig rosszul volt. Utána jött a Megasztár és Budapestre költöztem. Mehettem volna jogra, jártam előkészítőre is, de nem akartam öt évig magolni, hogy utána kávét főzzek egy irodában. Így lett a zene a mentsváram. Egyébként édesanyám elegáns karakán nő volt, örököltem a tartását és az eleganciáját."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!