Ganxsta Zolee bajban van: kislányával albérletet keres - ifaktor
Ganxsta Zolee
Sokan aggódtak a rajongók közül Ganxsta Zolee miatt, aki az Instagramon egy elég komor bejegyzésben kérte követői segítségét, hogy mielőbb találhasson egy albérletet maguknak.


„Hölgyek, urak! Egy szokatlanul komoly kéréssel fordulok hozzátok! Az a nagy helyzet, hogy ideiglenes albérletet keresünk a lányommal és drága kiskutyánkkal, méghozzá a lehető leggyorsabban! Az ideális pecó bútorozott, Budapest 3. kerületében, Ürömön, vagy Pilisborosjenőn található, és kertkapcsolattal is rendelkezik! Az ajánlataitokat a hello@dogwearstore.hu email címre várom, és a legjobbakat természetesen személyesen fogom megkeresni! A megosztásokat pedig külön köszönöm! Csók, Z"

– írta az Instagram-oldalán Ganxsta.

Szerencsére azóta kiderült, hogy nagy gondról nincs szó. Egyszerűen miután eladta fővárosi, kertes ingatlanját nem eszmélt elég hamar, hogy új lakhatás után kell néznie, így az idő már nagyon sürgette, ezért fordult segítségért az Instagramon. A követői, illetve jóakarói rögtön egy csomó ajánlattal rukkoltak elő neki, így hamar megoldódott a kérdés.

„Rögtön küldtek egy csomó lakást, úgyhogy megoldódott a kérdés. Csak átmenetileg kerestem, mert eladtam a házamat, de nem nagyon kerestem másikat. Kicsit elhúztam a dolgot, mert vasárnap már költöznöm is kell"

– nyilatkozta a Blikk megkeresésére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!