Ezért menekülnek a lányok Ganxsta Zolee mellől - ifaktor
Ganxta Zolee

Ganxsta Zolee a Palikék Világa interjúban mesélte el, miért nem ragadnak meg nála a nők.


Zana Zoltán, azaz Ganxsta döglény Zolee volt a vendége a Manna Fm-en rendszeresen megjelenő Palikék Világa című podcastnek, ahol teljes őszinteséggel beszélt mindenről, ami a család és a szerelme témakörébe tartozik.

Amikor arról kérdezték, hogy mit gondol milyen az ideális nő, aki képes az oldalán megmaradni?

„Milyen nő való mellém? Hú, hát strapabírónak kell lennie! A Nórikám is szalad most éppen nagyon messzire, mindegyik elmegy, az az igazság. Menekülnek... Nem akarok nagyképűsködni, de két dologban nagyon jó vagyok: az egyik az igen, az; a múló mulatság. A másik pedig a szórakozás. Úgy vannak vele, hogy jaj, de nagy lesz, de jó lesz, és akkor kezdődik a hétköznapi élet, és azt mondják: 'Jézus, Atyaúristen, mi van ezzel, nem is ezen a földön él?!' és aztán elmenekülnek Mert művészlélek vagyok, nem azon gondolkodom, hogy befizessem a csekkeket, rend legyen a lakásban, meg el legyen mosogatva."

Elmondása alapján, sok nő rápróbált, de nem igazán tudják elviselni ezt az életvitelt. Egy nő jelenleg is mosolyt csal Ganxsta arcára, de egyelőre ő is inkább a futás felé tendál, mint sem az együttlét felé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!