Ganxsta Zolee szerelme viszonzatlan - ifaktor
Ganxsta Zolee
A népszerű rapper Ganxsta Zolee szerelmi életéről vallott, ugyanis elárulta, hogy foglalt a szíve. Már hosszú ideje udvarol kiválasztottjának, azonban Nóri egyelőre nem viszonozza ezeket az érzéseket.


Ganxsta Zolee volt a vendége Palik László legújabb műsorának. A rapper elárulta, milyen nő illik hozzá, miszerint annak a hölgynek türelmesnek kell lennie és bírnia gyűrődést. Hiszen Zolee is beismerte, hogy minden távol áll tőle, ami normális és szinte minden idejét a zenének szenteli, de párkapcsolatok terén sem árul zsákbamacskát. Így, ha valaki vele szeretne kezdeni, akkor erre fel kel készülnie.

Zolee azonban azt is elmondta, hogy jelenleg foglalt a szíve és egy Nóri nevű hölgy rabolta azt el. Viszont az érzések úgy tűnik, nem kölcsönösek, de Zolee nem adja fel és kitartóan ostromolja Nórit. A rapper azt is elmondta, hogy most minden jól alakul az életében. Zenei karrierje terén most megy a legjobban a szekér, egyedül szerelme viszonzása hiányzik neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.