Gary Oldman koporsóban készült Drakula szerepére - ifaktor
Gary Oldman fekete fehér kép

A régi Drakula filmet, ahol Gary Oldman játszotta a vámpírt, olyan felkészülés előzte meg, amit sokan nem vállalnának be.


A nagysikerű Drakula 1992-ben aratott hatalmas sikert Amerikában. A film olyan színészeket sorakoztatott fel, mint Gary Oldman, Keanu Reeves, Sir Anthony Hopkins, Winona Ryder…

Ehhez a filmhez azonban nem volt elég egy átlagos felkészülés. Ahhoz, hogy minden a rendező, Francis Ford Coppola elképzelései szerint történjen, be kellett vetni az extra odaadást, amit csak egy színész adhat ilyenkor.

Cary Elwes, aki szintén a filmben szerepelt, egy mostani interjúban adott eddig nem ismert választ arra, mennyire is volt igazán elhivatott Gary Oldman a szerepét illetően.

„Gary minden áldott este egy koporsóban aludt. Ennyire komolyan vette a szerepét. Direkt, a saját döntéséből, teljesen elkülönült tőlünk. Szóval először és utoljára a próbán találkoztunk vele, utána már nem.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!