Gáspár Bea elárulta az igazságot Gáspár Zsolti feleségéről - ifaktor
Gáspár Bea egy fehér karácsonyfa mellett.
Korábban Gáspár Zsolti éppen Hajdú Péternek számolt be róla, hogy párja nincs jóban Győziékkel, de ettől függetlenül semmi köze a megromlott kapcsolatukhoz. Ezúttal Gáspár Bea cáfolta meg mindezt, hiszen szerinte igenis Zsolti felesége a gond.


Gáspár Zsolti szerint a felesége egy szlovák származású cigánylány, aki annak idején még az édesanyját is sajátjaként ápolta. Gáspár Zsolt szerint Győző egyszerűen nem mond igazat, amikor a kettejük megromlott viszonyáról beszél.

„Bármi is történt, a bajban mindig ott vagyok, ahogy a napokban a karamboljuknál is elsőként siettem a segítségükre. Egy anyától, apától származunk, s bár sok mindenről máshogy gondolkodunk – például nekem nem eladó a családom –, de a vér soha nem válik vízzé”

– nyilatkozta korábban Zsolti.

Az Összezárva Hajdú Péterrel következő vendége Gáspár Bea lesz. A beszélgetésről már egy rövid előzetest is megosztottak, amelyben Bea azt pedzegeti, hogy Zsolti feleségével nem igazán ápolnak jó viszonyt, ráadásul nem is szlovák származású.

Bea asszony azt mondta, hogy Zsolti nem mond igazat felesége származásáról, aki nem igazán kedveli őt.

„Zsoltiékról tudnék rosszat is mondani, de leginkább a feleségéről.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!