Gáspár Bea Győző betegségéről vallott - ifaktor
Gáspár Győző és Gáspár Bea
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Győzike depressziós. Férje állapotáról most felesége, Gáspár Bea is elárult néhány részletet.


Az RTL híradójának árulta el a celeb, hogy ismét depressziós, és visszavágyik a zárt osztályra, mert ott legalább jól érezte magát. Ábel Anita és Bereczki Zoltán olyannyira nem tudták komolyan venni a mindig humoros Győzit, hogy élcelődtek is a helyzeten, ám – ahogy Bea is elárulja – valóban problémái vannak férjének.

Azóta mindkét műsorvezető elnézést kért a zárt osztályra visszavágyó Győzitől, és a nézőktől is. Bea asszony szerint egyikük sem haragszik a műsorvezetőkre, de Győzi tényleg komoly gondokkal küzd.

„Én nem éreztem, hogy bántani akarták volna Győzőt, és ő sem sértődött meg, mert azt már a műsorban lereagálta volna. Egyszerű viccelődés volt, nem haragszunk senkire – mondta. – Bevallom, néha én is nevetek azon, amit otthon művel a férjem, de máskor meg nagyon nehéz őt elviselni. Igen komoly problémái vannak. Sokszor érthetetlen, megmagyarázhatatlan dolgokat művel, kényszeresen viselkedik, van, hogy felkel az éjszaka közepén és pakolgatni kezd. Szóval én is úgy érzem, hogy ráfér az újabb kezelés.”

– nyilatkozta az AC News-nak a feleség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!