Továbbra sem békül ki Győzike és testvére, Zsolti - ifaktor
Gáspár Győző arany zakóban
Az Édes élet című műsorban végig kísérhettük, a Gáspár testvérpár mindennapjait, amelyek többnyire csínytevésekkel és egymás szívatásával teltek. Azonban Győző és Zsolti egy ideje szinte teljesen megszakították a kapcsolatot. Hiába élnek egymás mellett, csak köszönőviszonyban vannak egymással. Ez most úgy tűnt változhat, de még sem került sor a békülésre.


Korábban megírtunk, hogy nemsokára elindul a Hal a tortán új évada, amelynek házigazdája Bea asszony, az egyik vendégvárója pedig Gáspár Győzi. Mint kiderült Zsoltit is felkérték, hogy szerepeljen az adásban, de ő az utolsó pillanatban lemondta a forgatást. Győzike nagyon csalódott volt, mikor megtudta, hogy mégsem testvérével fog együtt versenyezni, hiszen ezt egy remek alkalomnak tartotta volna a békülésre.

„Zsolti végül mégsem jött el, pedig ez valóban egy jó lehetőség lett volna arra, hogy rendezzük a viszonyunkat úgy családilag, hiszen a műsor házigazdája Bea asszony. Hogy őszinte legyek, vártam a forgatás kezdetét, hiszen hiába vagyunk szomszédok Zsoltival, csak futólag találkozunk, és hát nem igazán szólunk egymáshoz. Csalódtam, amikor végül közölték, mégsem vállalta a forgatást"

-mesélte Gáspár Győző.

Zsolti is reagált a történtekre, elmondta, hogy hasonlóan Győzőhöz, ő is csalódott, hogy nem tud részt venni a forgatásokon, de a koronavírus elleni védőoltások népszerűsítéséért folytatott országjárásának szervezése közbeszólt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!