Gáspár Győzőt és feleségét megalázták a nyílt utcán - ifaktor
Gáspár Győző egy fekete háttér előtt áll

Gáspár Győzővel és feleségével, Beával az Óbuda-Békásmegyer közterület felügyeletesei magukból kikelve üvöltöztek és helyszíni bírságot is kiszabtak rájuk.


Az eset szabálytalan parkolás miatt történt, amit Győző be is ismert. Amivel ellenben már kevésbé tudott megbékélni, az az eljárásban résztvevő közterületesek viselkedése volt. Állítása szerint szabályosan rájuk támadtak.

Győző így nyilatkozott a Blikknek:

„Fel vagyok háborodva! Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van? Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért. Az pedig vérlázító, hogy 30 ezret fizettetnek velünk, azzal a felkiáltással, hogy mert benne vagyunk a tévében, telik rá."

A házaspár egy csárdánál állt meg pár percre, hogy átadjon egy tortát. Ekkor ütöttek rajtuk. A showman elmondása szerint nem ők voltak ez egyetlenek, akik szabálytalanul parkoltak.

"Egy másik autó is ott állt, a csárdából úgy hallottuk, hogy úgy egy órája, mégis csak miattunk rohantak ki, ahogy megláttak minket a kamerán. Életveszélyes volt az egész és megalázó. A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból."

Ha a megalázó bánásmód nem lett volna elég, 30 ezres bírságot is kapott a házaspár. Győző nem akarta annyiban hagyni az ügyet!

„Mert nekünk sok pénzünk van, biztos ki tudjuk fizetni... Nem hagyom annyiban ezt az egészet! Megkerestem a közterület-felügyeletet, de múlt hét óta nem kaptam választ. Szégyen és gyalázat, ahogy megtámadtak minket, most pedig lesöprik az asztalról az ügyet. Személyes találkozót kértem, de se a leveleimre és most már a telefonhívásaimra sem válaszolnak."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!