Gáspár Laci: „Engem senki se védett meg” - ifaktor
Gáspár Laci az X-Faktor mentorházának forgatása közben

Gáspár Laci volt Hajdú Péter legújabb vendége a Life Tv Összezárva műsorában. A teljes adásból már láthattunk részleteket is, amikben Laci őszintén beszélt az X-Faktoros hibázásáról is.


Az X-Faktor tavalyi évadának egyik meghatározó pillanata volt, mikor Gáspár Laci énekelhette el az Omega nagy sikerű slágerét, a Gyöngyhajú lányt, Kóbor János megemlékezésén.

Az énekes azonban hibázott és elrontotta a szöveget, ugyanis a ,,gyöngyhajú lány" rész helyett véletlenül ,,zöld hajú lányt" énekelt. Laci hibázása után nyilvánosan is bocsánatot kért és mélységesen szégyellte magát miatta.

Hajdú Péter kerek-perec rákérdezett, hogy Laci miért nem állt ki mentortársa, Puskás Peti mellett, mikor Bakács beleállt. Laci egyszerűen csak ennyit válaszolt:

,,Én mindig mindegyiket megvédem. Engem ők nem védtek meg. Amikor volt a zöld hajú lány, amikor elrontottam a szöveget, akkor se védtek meg"

- felelte Petinek az Összezárva műsorában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!