Így bátorítja Gáspár Zsolti a romákat, hogy oltakozzanak - ifaktor
Gáspár Zsolt kalapban harangokat kongat

Gáspár Zsolti saját magán tapasztalhatta meg, hogy a koronavírus nem játék, így egy számára fontos küldetésbe kezdett.


A TV-s személyiség és Győzike testvér, Gáspár Zsolt is találkozott már a koronavírussal még 2020 decemberében. Akkor a betegség annyira legyűrte őt, hogy kórházba került, amint pedig meggyógyult, úgy döntött, hogy nyakába veszi az egész országot és népszerűsíteni fogja az oltakozás fontosságát a roma származású emberek között.

Zsolti előadásokat tart szerte az országban és ajándékokkal segíti a döntéshozatalban a roma népet. Mivel elmondása szerint aki üres kézzel érkezik, az többnyire azzal is távozik, így különféle csomagokat és szárazélelmiszert, valamint ruhadarabokat visz az olyan kevésbé frekventált helyekre, mint pl. Zalakomár.

Úgy véli, hogy a lépés, miben összefogott a Demokratikus Roma Vezetők Szövetségével, nagy hatást fog kiváltani és talán azon emberek, akik eddig még nem számoltak a vakcina beadatásával, most máshogy döntenek és ezzel életeket menthetnek a roma közösségekben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!