Gáspár Zsolti újranősül! Hatalmas lakodalmat terveznek - ifaktor
Gáspár zsolti egy réten egy széken ül

Gáspár Zsolti 27 éves házassága egy nagy fordulóponthoz érkezett, hiszen feleségével megújítják fogadalmukat.


Gáspár Zsolti folytatja családi hagyományukat. Győzikéhez hasonlóan ő is szeretné megerősíteni kedvesének tett fogadalmát. Zsolti idáig nagy titokban tartotta felesége kilétét, akit 1994-ben vett el és három gyermekük is született.

A Farm VIP műsorvezetője nagy gondot fordított mindig is családjának megóvására a nyilvánosságtól, ám a tervezett esküvőn végre megmutatja, ki is az ő szíve választottja.

A lagzit nagy létszámúra tervezik! Több mint 270 ember lesz jelen. Zsolti lelkesen mesélt a tervekről:

„Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre."

Természetesen sztárvendégekben sem lesz hiány! Zsolti azt is elárulta kiket tervez meghívni: Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly is fellépnek majd. A tanúik pedig nem kisebb személyek lesznek, mint Demcsák Zsuzsa és férje.

Az esküvő Mátraverebély-Szentkút elképesztő környezetében lesz megtartva augusztus utolsó szombatján, ahol szabad térben fogják újra megerősíteni házassági köteléküket.

Mi csak további sok boldogságot tudunk kívánni Zsoltiéknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!