Gazdag programokkal várja az érdeklődőket a Balaton augusztus 20-án is - ifaktor
Dos and don'ts for firework safety month > Joint Base Langley ...

Gazdag programokkal várja az érdeklődőket a Balaton augusztus 20-án is

A nagy állami ünnepre rengeteg színes és érdekes programmal várja a látogatókat a Balaton. Nézzünk ezek közül párat!


Az előző évekhez hasonlóan Keszthelyen például idén is lesznek zenés, táncos programok, valamint az elmaradhatatlan tűzijáték is. A koncertek közül kiemelendőek Pély Barna és Zenekara, valamint Nagy Bogi is.

Balatonbogláron megrendezésre fog kerülni a 44. Boglári Szüreti Fesztivál augusztus 18-22. között a Platán strandon, ahol egy minden eddiginél nagyobb tűzijátékkal és számos meglepetéssel várják az érdeklődőket! Szintén meg lehet majd kóstolni az ország 22 borvidékéről érkező pincészetek kiváló borait, illetve élvezni lehet majd a zenés strandolás örömeit is.

Siófokon sem fognak unatkozni persze az oda látogatók. Augusztus 20-án megrendezésre kerül a WeLove Balaton Fesztivál! Egy fergeteges buli és nagyszerű fellépők várnak mindenkit a siófoki Plázson, ahol a jó hangulat garantált lesz.

Még több programért kattints ide. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!