Gelencsér Tímea sajtóbotrányba keveredett - ifaktor
Gelencsér Tímea piros ruhában guggol

Gelencsér Tímea durván felháborodott egy őt félreérthető helyzetbe hozó cikken, amelynek azonnal követelte a megváltoztatását.


Egy magyar online magazin a tegnapi nap folyamán egy elég félreérthető címmel írt cikket Gelencsér Tímeáról, amit a szépségkirálynő nem hagyott szó nélkül. Az Exatlon Hungary egykori riportere, teljes mértékben felháborodott a kellemlen helyzeten és hangot is adott véleményének a komment szekcióban.

A magyar híroldal cikkének eredeti címe a következő volt: ,,Aleska Diamond nyomdokaiba lép Gelencsér Tímea”. Mivel Aleskáról nyílt titok, hogy a felnőtt filmekkel kezdte karrierjét, így egyértelműen arra utal a cím, hogy Tímea is belevágott a szakmába.

,,AZONNAL KÉREM ENNEK A CÍMNEK A TÖRLÉSÉT! FELHÁBORÍTÓ!!!!”

-kommentelte Tímea.

Egyébként később a híroldal megváltoztatta a címet ,,Gelencsér Tímea valami egészen különleges mutatványra készül”-re, de addigra már nemcsak a modell de egész rajongótábora elárasztotta felháborodott kommentekkel az oldalt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!