Három hónap után Geszti Péter visszatért Baliról - ifaktor
Geszti Péter

A zenész azonnal belevetette magát a munkába.


Geszti Péter a Fókusznak mesélt arról, hogy milyen élményekkel tért haza Baliról. Az énekes-dalszerző közel három hónapot töltött a szigeten. Péter a téli időszakban utazott el a családjával, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt nem volt könnyű a beutazás, viszont cserébe szinte üres volt a sziget.

,,Elutazni egy trópusi szigetre télen, ez mindenkinek az álma szerintem. Hozzá kell tennem, hogy ez nem egy luxusutazás volt, a Bali árakat tekintve tulajdonképpen olcsóbban lehet ott élni, mint Magyarországon"

-mondta Péter.

​ Azért esett Balira a választásuk, mert ott működik egy olyan iskola, amelyben itthon a lányaik is járnak. Így a két és fél hónap alatt a gyerekek koptatták az iskola padot.

Péter elárulta, hogy végre igazán sok időt tudott tölteni az családjával. Komoly tervekkel és programokkal érkezett haza, ugyanis azonnal neki is kezdett a munkának. Gyerekkori kedvenc zenekarának, az LGT-nek egyik ikonikus slágerét dolgozza fel, az Embertelen című dalt.

”Volt alkalmam gondolkodni, magammal foglalkozni, családommal együtt lenni: együtt menni suliba, együtt menni haza, délutánonként sétálni az óceánparton és nagyokat beszélgetni. Adott egy másik fókuszt valahogy az életre. Onnan távolról ránézni az itthoni életünkre sok tanulsággal járt. Jó is volt utána hazajönni, mert tudtam, hogy sok dolgom lesz itt, hiszen tele vagyok koncertekkel.”

-mesélte a zenész.


Ne hagyd ki!