Geszti Péter is reagált Oláh Ibolya interjújára - ifaktor
Geszti Péter

Korábban már megírtunk, hogy Tóth Vera reagált Oláh Ibolya nyilatkozatára, a Partizán című műsorban. Azonban most Geszti Péteren volt a sor, hogy kommentálja az énekesnő véleményét, az általa szerzett dalról.


Nagy port kavart Oláh Ibolya interjúra a Partizán című műsorban. Tóth Vera volt az első, aki reagált a műsorban elhangzottakra, most pedig Geszti Péter volt az, aki nem tudott szó nélkül elmenni az események mellett. Ugyanis Oláh Ibolya kijelentette, hogy többet nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, amelynek Péter a szerzője.

,,Abban az időben nagyon hittem ebben a dalban. Meg az emberekben is. Már nem merném előadni. És nem is fogom. Már nem hiszek az emberekben. Hittem, hogy lehet jó dolgokat csinálni, hittem az összetartásban”

-nyilatkozta Ibolya.

Az énekesnőnek súlyos következményekkel kellett szembesülnie a népszerű dal eléneklése után. Ugyanis sokan nem nézték jó szemmel, hogy egy cigány származású nő adja elő. Olyan eset is előfordult, hogy a testőrök menekítették ki Ibolyát és az édesanyját a fellépés után, annyira felháborodott a tömeg.

„Képzeld el, hogy elénekli egy cigánylány ezt a dalt. Én hittem mindenben és az egész, mint egy kártyavár, összeomlott. Olyan támadások értek, amilyeneket életemben nem láttam”

-folytatta Ibolya.

Geszti Péter döbbenten olvasta az énekesnő interjúját, de végül megírta, hogy teljesen megérti Ibolya álláspontját, de azért még reméli, hogy egyszer újra hallhatja a dalt Ibolya előadásában.

,Olvasom, hogy Oláh Ibolya nem énekli többet a Magyarország című dalt... Kár. Nagy hang, törött lélek, fájdalmas élet az övé, tehetségét a mai napig szeretem. Szíven üt, amit a dalunkról mond, leginkább azért, mert értem, mit érez, és igaza is van. De azért egy napon még meggondolhatja. Meggondolhatjuk. "A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit. " (Edmund Burke)
GP”


-írta Geszti Péter a Facebook-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!