Ezek történtek Zyan Malik és Gigi Hadid szerelmi életében - ifaktor
Gigi Hadid és Zayn Malik

Zyan Malik és Gigi Hadid rengeteg mindenen mentek keresztül azóta, hogy összejöttek. Legutóbbi megpróbáltatásuk, azonban soknak bizonyult.


Az egykori One Direction énekes 2020 szeptemberében jelentette be, hogy kislánya születik Gigitől. Ezzel pedig elindultak egy közös, családi úton, aminek sajnos most vége szakadt. A legfrissebb információk szerint ugyanis családi botrány alakult ki Malik és a Hadid-klán között, amivel már nem tudtak megbirkózni. Most azonban megmutatjuk, hogyan is kezdődött kettejük élete.

Hadid és Malik románca a lehető legtradicionálisabban kezdődött, még 2015 novemberében.

„Odamentem és kikértem őt. Nyíltan és egyenesen."

idézte fel egy 2016-os interjúban Malik, hogyan is kezdődött minden.

„Egy úriember sosem fedi fel teljesen a részleteket, de igen. Találkoztunk, beszélgettünk és randizni mentünk."

Két hónappal később debütált a „Pillowtalk" című száma Maliknak, aminek videóklipjében Hadid szerepelt. Majd később a páros szépen apránként fedte fel a nyilvánosságnak együttlétüket, mielőtt áprilisban együtt léptek volna a vörös szőnyegre a Met Gálán.

Nem sokkal ezután júniusban a páros a semmiből hirtelen szakított, de pár nappal később már jelezték, újra együtt vannak, minden rendben van.

A következő szakításra sem kellett olyan sokat várni, hiszen 2018 márciusában újra szétmentek, de mint az előzőnél, most sem tartott 1 hónapnál később a szakítás. Újra összejöttek és 2019 januárjában pedig újra szakítottak. Kész dráma!

Ez a szakítás 1 évig tartott, ahol közben Hadidnak új barátja lett, Malik pedig teljesen a karrierjére fókuszált. 2020 januárjában pedig eldöntötték, hogy helyrehozzák a dolgokat és új életet, kapcsolatot kezdenek. Ennek gyümölcse lett 9 hónappal később Khai, a páros közös kislánya. Amikor pedig a kislány megszületett gyorsan szakítottak újra.

A páros az ezt követő egy évben próbálta helyrehozni a dolgokat, ajándékokkal lepték el egymást és többször is mutatkoztak együtt. Mindent megtettek azért, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat, de sajnos ez nem sikerült. Olyannyira, hogy 2021 októberében Gigi édesanyja Yolanda azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti Malikot egy korábbi családi incidens miatt.

Ez eljutott az énekeshez is, aki Twitteren írt egy hosszabb üzenetet, hogy megvédje magát minden hamis állítástól.

„Mint azt mindannyian tudjátok, elég privát személyiség vagyok és szeretném, ha a lányom olyan környezetben nőne fel, ami biztonságot nyújt számára. Egy helyen, ahol a személyes családi dolgokat nem teregetik ki a nagyvilágnak, hogy az emberek ízekre szedjék. Annak érdekében, hogy megvédjem őt, belementem, hogy nem tagadom azokat az állításokat, miszerint összevesztem volna a család egyik tagjával, amiért szó nélkül bement a házunkba, miközben a párom több hete nem volt már otthon."
„Ennek magánügynek kellett volna lennie és kell is lennie, de úgy néz ki, hogy széthúzás történik és annak ellenére, hogy mindent megpróbálok azért, hogy a békés, családi környezetet helyreállítsam, amiben a lányom olyan nevelését biztosíthatjuk, amit megérdemel, kiszivárogtatták ezt a sajtónak. Bízom benne, hogy minden érintett helyrejön ebből és az egymás felé intézett csúnya szavakból. Azonban ami a legfontosabb, továbbra is kitartok az mellett, hogy megvédjem Khait és megadjam neki azt az életet, amit érdemel."

Ami miatt Malik így kiadta a magában lévő dolgokat az pedig Yolanda feljelentéssel való fenyegetése, miszerint egy vita alkalmával megütötte őt. Ezt egy újabb posztban az énekes megcáfolta.

„Tagadom, hogy megütöttem volna Yolandát és a lányom életére, nem fogok több részletet erről elmondani. Bízom benne, hogy Yolanda átgondolja a hamis vádakat és inkább a család helyrehozásán igyekszik majd, belső körökben."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!