Radics Gigi óriási hírt jelentett be - ifaktor
Radics Gigi egy újabb kollaborációját jelentette be Instagram-oldalán. Ezúttal nem mással, mint Király Viktorral és Gerendás Dániellel, zenei producerrel készítenek közös dalt.


A két aranytorkú énekes külön-külön is nagy sikereket értek el, úgyhogy kíváncsian várjuk együtt mit fognak tudni alkotni. Még maga Starboy Thomas, angol rapper is izgatottságát fejezte a dallal kapcsolatban kommentjében.

Radics Giginek igazán sikeres volt szakmai téren ez az év. A gyönyörű énekesnő idén több előadóval készített már közös dalt, mint például Burai Krisztiánnal és a Herceggel is. Továbbá fellépett a Dal2021 műsorában és kiadta új önálló dalát is.

Továbbá azt a hírt is megtudtuk, hogy Radics Gigi is tagja lesz Király Viktor fellépő csapatának az Akvárium Klubban október 29-én.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!