Gyilkossági ügy miatt idézték be Gombos Edinát - ifaktor
Gombos Edina és férje
Gombos Edinát gyilkossági ügy miatt idézték be a bíróságra, Amerikában. Instagram-oldalán osztott meg képeket arról, mi is történt vele.


Gombos Edina Instagram-oldalán osztja meg amerikai hétköznapjait a követőivel. Most a bíróságról posztolt képeket az egykori műsorvezető. Szerencsére Edináék jól vannak, csupán arról van szó, hogy Edina tavaly lett amerikai állampolgár, így ezzel az a kötelezettség is adódik, hogy behívhatják esküdtnek, ami most meg is történt. Szinte filmbelinek élte meg az élményt.

„Elképesztően stresszes és hosszadalmas a folyamat. Egyenként kellett bemutatkozni és magunkról beszélni, illetve arról, hogy voltunk-e már büntetve, ismerjük-e a vádlottat, stb. Majd kérdésekkel bombáztak bennünket, hogy felmérjék az alkalmasságunkat. Tesztelt a bíró, az ügyész és a védő is. Nagy nyomás volt rajtam a "bírósági nyelvezet" miatt. Jeleztem is, hogy nem angol anyanyelvűként tartok tőle, mennyire igazságosan tudnám megállapítani, hogy a vádlott "guilty or not guilty". Azt hiszem, ez segített abban, hogy a végső, mindössze 8 fős esküdtszékbe végül nem válogattak be."

„Még emésztem a történteket, de közben örülük is, hogy ezt megtapasztalhattam és eleget tettem az állampolgári kötelezettségemnek! Ahogy a bíró mondta, a jury duty, vagyis esküdti szolgálat egy nagyon fontos megbízatás, büszkének kell lenni rá."

-írta Instagram-oldalán Gombos Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!