Gombos Edinát nem hívták meg a Bumeráng nosztalgiaadásába - ifaktor
Gombos Edina orchideák mellett áll

A volt rádiós és tévés Gombos Edina sejti, miért nem hívták meg Bochkor Gáborék a Bumeráng nosztalgiaadásába.


Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Gábor nem olyan régen nosztalgiaadást csináltak. Azonban Gombos Edinát, aki a Sláger Rádióban tizenegy évig volt hírolvasó és hírszerkesztő nem hívták meg, pedig köztudottan ő is tagja volt a Bumerángnak.

Edina, aki családjával már több éve él Floridában elmondta véleményét a Blikknek az ügy kapcsán:

„Amikor otthon voltunk legutóbb Magyarországon, akkor találkoztam Gáborral, de néhány hete volt egy adás, ahol nosztalgiaadást csináltak a Bumerángnak, és ott volt Boros és Voga. Láttam, amikor ezt a műsort promotálták, de engem nem kerestek. Aki nem emlékezne rá, annak idején a rádiótól elvették a frekvenciát és egyik napról a másikra bezárt. Ez akkoriban volt, amikor az én kislányom megszületett és én is munka nélkül maradtam. Nekem akkor érkezett egy felkérés a TV2-től, akkor indult a FEM 3 csatorna. Én az arca lettem annak az új csatornának, a fő egyénisége, ami nagyon hízelgő ajánlat volt és én azt elvállaltam. Bocsiék akkor mentek egy másik rádióhoz a műsorukkal, de engem akkor senki nem keresett meg, semmilyen tárgyalás nem indult el. Aztán Gábor hirtelen a semmiből csak annyit közölt velem, hogy próbaadás és két nap múlva menjek be. Akkor mondtam neki, hogy ne haragudj, de ez nem így működik. Sem az ajánlat, sem a kommunikáció nem olyan volt, hogy a tévés adást eldobjam. Én a tévét választottam, és ebből lett egy sértődés, amit megértek egy részről, de másrészről nem. Szerintem ez a sértődés volt ebben, hogy a pár héttel ezelőtti műsorba nem hívtak, nem telefonáltak nekem. De tartjuk egyébként a kapcsolatot."

Láthatóan Edina megbékélt a helyzettel és továbbra is tartja a kapcsolatot Bochkor Gáborral.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!