Gönczi Gábor drasztikus lépésre szánta el magát gyermeke érkezésére - ifaktor

Gönczi Gábor műsorvezető gyermeke bármikor a világra jöhet, ezért a férfi igencsak elszántan nyilatkozott a felől, mit is fog tenni, ha értesülést kap a szülés kezdetéről.


A műsorvezető mindenre elszánt. Az apaság már nem újdonság számára és izgatottan várja, hogy ismét megtapasztalhassa ezt a fantasztikus érzést.

Nagyszerű hír, hogy felesége és a pici állapota kiváló. Még genetikai vizsgálatokat is végeztek és mint kiderült a kislányuk teljesen egészséges lesz.

A Bors értesülései szerint már a babaszoba is készen van és Gábor felkészült lélekben a pici érkezésére is.

Azt is megtudhattuk, hogy Gábor ragaszkodik az apás szüléshez. Még a legdrasztikusabb lépésre is elszánta magát a műsorvezető. Kollégáival ugyanis megbeszélte, hogy ha éppen élő adásban is lenne, de közben érkezne a hír a szülés megindulásáról, akkor azonnal kiszaladna még az adásból is, hogy felesége mellett lehessen! Ez aztán elszántság!

Mi csak sok boldogságot tudunk kívánni Gábornak és feleségének kislányukhoz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!