Gondoltad volna? Brad Pitt, George Clooney újra egy filmben - ifaktor

Szinte már védjeggyé vált Brad Pitt és George Clooney neve, így ha meghalljuk valamelyiket, biztosan egy remek film, vagy utóbbi esetében egy kávé reklám jut eszünkbe.


Brad Pitt és George Clooney szerepelni fog Jon Watts, a 'Pókember: Hazatérés' című film rendezőjének legújabb thriller-filmjében. A két világhírű színész nagyon várja már a közös munkát.

A film bejelentése a világ összes streaming-szolgáltatóját megbolondította. Sorban áll érte a Netflix, Apple, Sony, Lionsgate, de még az Universal is, az MGM és a Warner Bros is.

Watt egyébként nem csak rendezi, de írja és forgatja is a filmet. Egyelőre sok részletet nem tudunk a filmről, egyet viszont igen. Nagyon költséges lesz. Clooney és Pitt fejenként 20 millió dollárt, mintegy 611 millió forintot kapnak az alakításukért. A film egyébként a Pókember után újra meghozhatja a sikert Wattsnak, nem beszélve az alkotói szabadságának kiéléséről és valószínűleg egy karrier-filmje lesz ez.

Kíváncsian várjuk, mikor érkezik majd az első előzetes a filmhez. Erre azonban legalább még 1-2 évet várni kell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!