Gordon Ramsay elhunyt gyermekéről emlékezett meg - ifaktor
Gordon Ramsay a konyhában kötényben
A szabad szájú chef, Gordon Ramsay és felesége, Tana egy szívszorító bejegyzéssel emlékezett meg elhunyt gyermekükről Instagram-oldalukon.


Gordon Ramsay felesége megható bejegyzést tett közzé a minap Instagram-oldalán. Egy családi fotót osztott meg és hozzászólásában elhunyt közös gyermekükről ír. Elmondta, hogy most lett volna kisfiúk ötödik születésnapja.

Bár Tana elmondta, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának a kisfiúkra, de igyekeznek a pozitív dolgokra koncentrálni az életükben és hálásak a családjukért. Ramsay felesége, Tana korábban a Loose Woman című műsorban árulta el, hogy nem tudott volna tovább lépni ezen a tragédián, ha férje nincsen mellette.

A párnak egyébként most gyönyörű nagy családja van, öt egészséges közös gyermeket nevelnek: a 23 éves Megan, a 21 éves ikrek, Jack és Holly, a 19 éves Matilda és a 2 éves Oscar.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!