Görgényi Fruzsina a gyerekvállalásról - ifaktor
Görgényi Fruzsina egy kockás ingben

Vastag Csaba exe, Görgényi Fruzsina elmondta, hogy eddig nem találkozott olyannal, akinek szívesen gyereket szülne.


Görgényi Fruzsina rákényszerült, hogy a közösségi médiában nyilvánosságra hozza gondolatait azzal kapcsolatban, amit az emberek mondanak róla, mint „Vastag Csaba exe”. Ezt követően pedig egy interjúban mesélt arról, hogy mi a véleménye a gyerekvállalásról, és szerinte nem jó irányba haladnak az emberek.

Miután Vastag Csaba nyilvánosságra hozta új barátnőjének kilétét és felvállalták kapcsolatukat, Fruzsinát rengeteg komment és privát üzenet találta meg, amiből egy idő után elege lett. Egy videóüzenetet készített, amiben tisztázta a probléma forrásaként emlegetett gyerekkel kapcsolatos kérdéseket is.

"Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg ugye négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés"

Ezt követően a Blikknek adott interjúban, kicsit bővebben kifejtette, hogy mit gondol pontosan a mai gyerekvállalásról és az elhamarkodott döntésekről.

"Abszolút érzek egy nyomást, főleg a gyerekvállalás tekintetében. Eddig olyan emberrel nem találkoztam, akinek szívesen szülnék gyereket. A környezetemben olyan sokan házasodnak össze és vállalnak babát a szerelem első hónapjainak lázában, amiből évekkel később csúfos kudarc lesz, aminek első sorban a gyerekek isszák meg a levét. Én azt vallom, az ilyen dolgokkal érdemes legalább egy másfél évet várni, míg lekerül a rózsaszín szemüveg, így lehet kiküszöbölni, hogy valaki otthon maradjon esetleg két gyerekkel egyedülálló anyukaként. Persze, vannak ellenpéldák de én mostanában abból kevesebbet látok"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!