Görgényi Fruzsina Vastag Csabával való kapcsolatára reagált - ifaktor
Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba csókolózik.
Vastag Csaba mindössze néhány napja jelentette be, hogy új barátnője van, akivel már össze is költöztek, de máris beindult néhány pletyka előző párkapcsolatáról is. Minderre az énekes exe – érintettsége nyomán – kénytelen volt reagálni.


Görgény Fruzsina korábban hosszú éveket töltöttek együtt, ám már több mint másfél éve szakítottak. Akkoriban pontos indokot nem hallhattunk tőlük, ám sokak szerint Görgényi gyermeket szeretett volna, míg párja nem. Ez a pletyka most ismét felütötte a fejét, miután Vastag Csaba és új szerelme arról nyilatkozott, hogy négy kisbabát is szeretnének majd.

Nem szoktam ilyet csinálni tudjátok jó. Nem is lesz belőle rendszer, történtek dolgok és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés. Csak az embereknek természetükből fakadóan kell valamilyen kapaszkodó, nem tudják elképzelni, hogy két ember kapcsolata szépen lecseng. Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő, keressetek a képernyőn és szurkoljatok, hogy minél többet legyek ott, járjatok színházba és ne féltsetek”

– tisztázta a félreértéseket a színésznő Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!