Görög Zita ezért engedi, hogy kislányát is fotózzák - ifaktor
Görög Zita és kisfia
A népszerű social media celeb, Görög Zita az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy miért engedi bizonyos médiumoknak, hogy fotót készítsenek gyermekéről, míg másoknak nem.


A színésznő álláspontja sokat változott az évek során. Eleinte elvetette a gondolatot, hogy gyermekét kitegye a kamerák kereszttüzének, ám mostanra némileg megváltozott az álláspontja.

(…) Biztos voltam benne, nem fogom megmutatni a gyerekeim. Főleg nem fogom ezt anyagiakra váltani. Már a várandósságom alatt hívtak a bulvárlapok, de kitartottam. Aztán a kórházban szembesülve mindennel , a nem tágító médiával, császár utáni fájdalmakkal, kipattogva, begyulladt mellekkel úgy döntöttem, legyen. Amint kiderült leszerződtem az egyik magazinnal,mindenki eltűnt. Végre nem kellett műtős cuccba öltöznie a családomnak,hogy látogathassanak. Pár hetes babával nyugodtan sétálhattunk a házunk környékén. Akkor eldöntöttem és rádöbbentem, mivel később sem szerettem volna magánkórházban szülni, és szerettem volna szabadon élni a gyermekeimmel, moziba, cirkuszba, játszótérre járni, színvonalas és számomra kedves magazinoknak megmutatom őket néhány alkalommal”

– írta tapasztalatairól az édesanya, aki jól tudja, hogy megosztó témáról írt.

Azóta sokat változott jogilag és megítélésében is a helyzet. Az én pozicióm is változott. De az ismertséggel járó pozitív és negatív hatásokat a gyerekeimnek is ismerniük kell. Szerintem egészségesen kezelik a nagyok is. Néha utálják, de a premier előtti mozikra azért nem mondanak nemet”

– zárta sorait a modell.

Ne hagyd ki!