Gregor Bernadett nem keres párkapcsolatot, de nem él teljesen egyedül - ifaktor
Gregor Bernadett egy fehér ajtó előtt áll

Gregor Bernadett egyik nagy szenvedélye az állatok. A színésznőnek jó pár kutyusa és macskája van otthonában.


Bernadettnek hét cicája és két kutyusa van. Az ebeket nagyon szereti reggelente sétáltatni a Tabánon és elmondása szerint, ha ők nem lennének, akkor nem mozogna ennyit. Hozzátette persze, hogy jelenlegi állatai mellé újakat már nem szeretne-írta meg a Blikk.

Igaz persze, hogy ha valakinek háziállata van, az valamilyen szinten tud társaságot és törődést is nyújtani gazdájának, azonban egy emberi kapcsolatot nem tud helyettesíteni.

A művésznőnek az elmúlt évek során több párkapcsolata is volt, de jelenleg egyedül él. A kérdés persze jogos lehet: hisz-e még a szerelemben? Így fejtette ki véleményét:

„A négy házasságom és válásom után sem tudok erről nyilatkozni, mert előbb azt kéne definiálni, mi a tökéletes szerelem. Amikor kezdődik egy szerelem, az ember hiszi, reméli, hogy ez így marad életünk végéig, aztán a hétköznapok meg a sors ezt átírja."

Azt is elmondta, hogy nem keresi a szerelmet jelenleg. Gyermekei is kitöltik az életét, akikről nagy büszkeséggel áradozik:

"A kicsi most kezdi a gimnáziumot. A nagyfiam most volt 26 éves, sikeresen lediplomázott, hangmérnök lett, megáll a saját lábán."

Bernadett szerint nincs annál nagyobb öröm egy anya számára, mint hogy a gyermeke jól érzi magát és sikeres az életben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!