G.w.M: „Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy” - ifaktor
G.w.M, azaz Varga Márk és kisfia.
G.w.M Melanie-val való szakítása után rögtön összejött Kulcsár Edinával, így egyikük sem zárta le túlságosan „korrekt” módon előző kapcsolatát. Úgy tűnik, hogy a rapper exe továbbra sem bocsátotta ezt meg volt férjének.


Varga Márk az Instagram-oldalán kezdett el üzengetni volt feleségének, miután nem engedte a közös gyereküknek, hogy nála töltse az éjszakát.

„Mit képzelsz te magadról?”

– szegezte volt párjának Márk az Instagram-oldalán, írja a Metropol a Borsra hivatkozva.

„Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded! A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt. Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő”

– írta a rapper a Melanienak szánt üzenetben.

Állítása szerint azért próbál meg itt kommunikálni, mert ex-felesége letiltotta őt. Ennek ellenére ő továbbra sem akarja elmondani a szakítása valódi indokát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!