G.w.M. előre üzent a kötekedő rajongóknak - ifaktor
G.w.M kockás zakóban és kék garbós felsőben áll egy fehér fal előtt
G.w.M: ,,Már egy hónapja nem élek együtt a családommal"
Instagram/ @gwmmusic

G.w.M. előre üzent a kötekedő rajongóknak

Úgy G.w.M.-nek már van tapasztalata a rosszakaró követők tekintetében. Ugyanis megelőzve egy kommentelők között zajló vitát az Instagram-bejegyzésénél a rapper már előre tisztázott egy-két dolgot.


G.w.M. amióta új szerelmével, Kulcsár Edinával van, kap hideget meleget a rajongóitól. Sokan megkérdőjelezték a gyermekeihez való hozzáállását is. Néhány követője szerint a zenész elhanyagolja őket az új párkapcsolata végett.

Azonban a rapper legutóbbi Instagram-bejegyzésében éppen egy olyan pillanatot osztott meg a rajongóival, amely során két gyermekével ül az autóban. G.w.M. valószínűleg hozzá szokott már, hogy a rajongók a legkisebb hibát és észreveszik a képeket, ami jelen esetben az, hogy a gyerekek nincsenek bekötve. Ezért a zenész már előre üzent a kötekedő követőknek és leírta bejegyzésében, hogy állt az autó, amikor készült a fotó.

,,Apa szerelmei!
Jönnek velem intézkedni.
🙏🏽🥰❤️🔥 ( nyilván álló helyzetben van az autó)”

-írta az Instagram-bejegyzésében G.w.M.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!