G.w.M szerint Kulcsár Edinának tanulnia kell a szokásaikat - ifaktor
G.w.M és Kulcsár Edina.
G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata előbbi szerint megingathatatlan, noha Edinának még van mit tanulnia a roma szokások terén.


G.w.M Mága Jennifernek adott interjút, amelyről az Origo is beszámolt. A férfi szerint nem túlzás kijelenteni, hogy Edina élete szerelme és örökké együtt lesznek, ugyanis személyében megtalált mindent, ami a boldogsághoz kell.

„Működik köztünk a telepátia, azonos az érzelmi intelligenciánk is. Egymásban barátot, testvéri viszonyt és szerelmet találtunk.”

– mondta G.w.M, aki arról is beszélt, hogy Edinának tartania kell magát bizonyos roma szokásokhoz, amelyek a nőkre vonatkoznak.

„Edinának még tanulni kell a (roma – a szerk.) szokásokat, de hiszem, hogy komfortos kompromisszumokat tudunk kötni. Ilyen az, ha nyolc férfi ül egy asztalnál, akkor ő nem ül közénk, de miért is ülne be? Ez származástól függetlenül is evidens, hiszen én sem ülnek be nyolc nő közé. Én elfogadtam, kompromisszumot kötöttem abban, hogy ő a médiában szerepel, üzletasszonyként pedig férfiakkal ül le tárgyalni.”

– nyilatkozta a nőket érintő szokásokról Varga Márk, aki nem örült neki, hogy szerelmük miatt nyilvánosan meghurcolták őket és a címlapokra kerültek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!