G.w.M: "Amikor a csajod a legjobb spanod, annál nincs jobb" - ifaktor
G.w.M és Kulcsár Edina.
G.w.M és Kulcsár Edina először nyilatkozott közösen kapcsolatukról a Story magazinnak, ahol néhány részletre is fény derült.


Sokaknak nem tetszett, ahogy Kulcsár Edina bejelentette, hogy egy minden eddiginél erősebb szerelem fűzi G.w.M-hez, noha alig előtte pár nappal jelentette be, hogy gyermekei apjával külön utakon folytatják.

Kulcsár Edina és G.w.M (Varga Márk) az interjúban elmondták, hogy megértik volt párjaikat. Edina azt is elárulta, hogy Márk már találkozott a gyermekeivel, de idő kell nekik, hogy szorosabb kapcsolatot alakíthassanak ki.

„Egyszerűen megtaláltam magam Edinában. Ez egy őszinteségen, barátságon, humoron alapuló szerelem, ami ritka. Hogy is mondjam… Amikor a csajod a legjobb spanod, annál nincs jobb érzés”

– nyilatkozta G.w.M a kapcsolatukról, aki elárulta, hogy egy közös daluk is van már, de azt egyelőre nem adják, mert csak olaj lenne a tűzre a jelenlegi helyzetben.

Mindketten remélik, hogy az emberek nem bántják őket tovább „csak” azért, mert szerelmesek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!